Türkiye Drone Ligi başlıyor

Artık Youtube’un da okulu var

Youtube Videolarını Arkadaşlarınızla Birlikte Canlı İzleyin!

28. Yılını Kutlayan WWW.’nin Yaratıcısından Ciddi Uyarı!

Online basın bülteni dağıtımcısı PR Newswire 841 milyon dolara Cisiona satıldı

Teknoloji Haberleri 15 Aralık 2015
252 Görüntülenme

Dünyanın en büyük online basın bülteni dağıtım ağlarından birine sahip olan PR Newswire, bir diğer online PR yazılım ve SaaS şirketi Cision tarafından 841 milyon dolara satın alındı. Birbirini tamamlayıcı nitelikte hizmet veren iki şirketin satın alma prosedürlerini 2016’nın ilk çeyreğinde tamamlaması planlanıyor.

PR Newswire’ın ana şirketi Londra merkezli UBM, çok yönlü bir medya şirketi olarak tanınıyor ve satışla birlikte bir etkinlik şirketi haline gelmeyi ama çlıyor. Halihazırda International Motorcycle Show ve  Medi-Care Foods Expo gibi tanınmış fuarları düzenleyen UBM, PR Newswire’ın ayrılmasının ardından, toplam gelirlerinin yüzde 80’inin oluşturan bu dikeyde hızlanmaya hazırlanıyor.

ABD merkezli özel sermaye grubu GTCR tarafından kontrol edilen Cision ise PR ve sosyal medya yönetimi yazılımları sağlıyor. Dünya çapında 100 bin müşterisi olduğunu söyleyen Cision’ın Kanada, Birleşik Krallık, Fransa, Almanya, Portekiz, İsveç, Finlandiya ve Çin’de ofisleri bulunuyor. Bugün 30 bin müşteriye sahip olduğu belirtilen PR Newswire’ın Cision protföyüne eklenmesinin şirketin 360 derece iletişim konusunda dünyanın en kapsamlı platformu haline gelme hedefini desteklediği de notlar arasında.

Henüz hiç yorum yapılmamış.

Bunlar da var!
Başka Bir Şeye Daha Benzeyen 25 Şey

15 Nisan 2016
188 Görüntülenme