Volkan Bilimci, Aktif Haldeki Volkanın içine Düştü!

Google Oturum Sorunu Üzerine Resmi Açıklama

Google’ın anlık mesajlaşma uygulaması Allo masaüstüne geliyor

Öğrenci odaklı mobil sadakat uygulaması Mumbara, Denizli’den Anadolu’ya yayılmak istiyor

Online basın bülteni dağıtımcısı PR Newswire 841 milyon dolara Cisiona satıldı

Teknoloji Haberleri 15 Aralık 2015
202 Görüntülenme

Dünyanın en büyük online basın bülteni dağıtım ağlarından birine sahip olan PR Newswire, bir diğer online PR yazılım ve SaaS şirketi Cision tarafından 841 milyon dolara satın alındı. Birbirini tamamlayıcı nitelikte hizmet veren iki şirketin satın alma prosedürlerini 2016’nın ilk çeyreğinde tamamlaması planlanıyor.

PR Newswire’ın ana şirketi Londra merkezli UBM, çok yönlü bir medya şirketi olarak tanınıyor ve satışla birlikte bir etkinlik şirketi haline gelmeyi ama çlıyor. Halihazırda International Motorcycle Show ve  Medi-Care Foods Expo gibi tanınmış fuarları düzenleyen UBM, PR Newswire’ın ayrılmasının ardından, toplam gelirlerinin yüzde 80’inin oluşturan bu dikeyde hızlanmaya hazırlanıyor.

ABD merkezli özel sermaye grubu GTCR tarafından kontrol edilen Cision ise PR ve sosyal medya yönetimi yazılımları sağlıyor. Dünya çapında 100 bin müşterisi olduğunu söyleyen Cision’ın Kanada, Birleşik Krallık, Fransa, Almanya, Portekiz, İsveç, Finlandiya ve Çin’de ofisleri bulunuyor. Bugün 30 bin müşteriye sahip olduğu belirtilen PR Newswire’ın Cision protföyüne eklenmesinin şirketin 360 derece iletişim konusunda dünyanın en kapsamlı platformu haline gelme hedefini desteklediği de notlar arasında.

Henüz hiç yorum yapılmamış.

Bunlar da var!
Hubble Uzay Teleskobunun 25. Yıl Albümü

25 Nisan 2015
129 Görüntülenme
Bisikletlere Gece Görüşü Spreyi

2 Nisan 2015
117 Görüntülenme
Sıcak Su ile Tampon Düzeltme

17 Eylül 2015
187 Görüntülenme
Snapdragon 830 Samsung Teknolojisi Kullanacak!

23 Ocak 2016
142 Görüntülenme