Evden Eve Nakliyat

90’lı Yılların En Popüler 7 Oyunu

Milli Takımların Sloganları

PHP ile Twitter API Kullanarak Tweet Atma

Kağıt Poşet İle Farkınız Olsun!

Online basın bülteni dağıtımcısı PR Newswire 841 milyon dolara Cisiona satıldı

Teknoloji Haberleri 15 Aralık 2015
116 Görüntülenme

Dünyanın en büyük online basın bülteni dağıtım ağlarından birine sahip olan PR Newswire, bir diğer online PR yazılım ve SaaS şirketi Cision tarafından 841 milyon dolara satın alındı. Birbirini tamamlayıcı nitelikte hizmet veren iki şirketin satın alma prosedürlerini 2016’nın ilk çeyreğinde tamamlaması planlanıyor.

PR Newswire’ın ana şirketi Londra merkezli UBM, çok yönlü bir medya şirketi olarak tanınıyor ve satışla birlikte bir etkinlik şirketi haline gelmeyi ama çlıyor. Halihazırda International Motorcycle Show ve  Medi-Care Foods Expo gibi tanınmış fuarları düzenleyen UBM, PR Newswire’ın ayrılmasının ardından, toplam gelirlerinin yüzde 80’inin oluşturan bu dikeyde hızlanmaya hazırlanıyor.

ABD merkezli özel sermaye grubu GTCR tarafından kontrol edilen Cision ise PR ve sosyal medya yönetimi yazılımları sağlıyor. Dünya çapında 100 bin müşterisi olduğunu söyleyen Cision’ın Kanada, Birleşik Krallık, Fransa, Almanya, Portekiz, İsveç, Finlandiya ve Çin’de ofisleri bulunuyor. Bugün 30 bin müşteriye sahip olduğu belirtilen PR Newswire’ın Cision protföyüne eklenmesinin şirketin 360 derece iletişim konusunda dünyanın en kapsamlı platformu haline gelme hedefini desteklediği de notlar arasında.

Henüz hiç yorum yapılmamış.

Bunlar da var!
9.7 inçli iPad Pro’nun fiyatı belli oldu

19 Mart 2016
78 Görüntülenme
Hayatlarında İlk Defa Smokin Deneyen Kadınlar

25 Haziran 2015
76 Görüntülenme
Hindistanda Kamyon Nasıl Çalıştırılır?

10 Eylül 2015
101 Görüntülenme