Cilt kanseri riskini ölçen uygulama SkinVision
Önceki Makale
- Anasayfa
- Mobil Haberler
- Blackphone 2, Eylülde piyasaya çıkıyor
Blackphone 2, Eylülde piyasaya çıkıyor
Savaş Dersim Çelik
|
Pazartesi Ağustos 24th, 2015
|
Yorum Yok
|
1.319 Görüntülenme
|
0 Like
Mahremiyet ve güvenlik odaklı akıllı telefon üreticisi Silent Circle’ın ilk modeli Blackphone, 2014 yılında Barcelona’da gerçekleştirilen Mobil Dünya Kongresi’nde ilk kez karşımıza çıkmıştı. Blackphone’un üreticisi Washington merkezli girişim Silent Circle yine ilk telefonu tanıtımının ardından 30 milyon dolar yatırım almış ve güven tazelemişti.
Bu yılın başında düzenlenen Mobil Dünya Kongresi’nde ise kendi ekosistemini kurma ve kurumsal alanda büyüme gibi hedefleri koyan Silent Circle, Blackphone 2’yi Eylül 2015‘de piyasaya sunmaya hazırlanıyor.
Blackphone 2, selefine göre daha geniş bir ekrana sahip olacak. Full HD görüntü kalitesine sahip cihaz, 5.5 inç boyutunda ekrana sahip. Kısacası Blackphone akıllı telefon sınıfından “phablet” kategorisine geçiş yapmış durumda. Bunun dışında Blackphone 2 64 bit işlemci ile gelecek ve RAM kapasitesi de artacak. Blackphone 2’nin satış fiyatı ise henüz netlik kazanmadı.
Silent Circle’ın kendi yarattığı SilentOS işletim sistemiyle gelecek Blackphone 2’de yine güvenlik ön planda olacak. İşletim sistemi, güvenli mesajlaşma gibi bazı uygulamaları da yüklü olarak getirecek. Silent Circle’ın bir diğer amacı da kurumsal müşterilere yönelerek bu alanda Blackberry’nin açığnı kapatmak ve kurumiçi gizliliğin ve şirket içi mesajlaşmaların yoğun olduğu sektörlere girerek Blackphone’u toplu olarak şirketlere tıpkı RIM’in Blackberry ile başardığı gibi satabilmek olacak.
-
-
Wordpress Derecelendirme - İnceleme Eklentisi - WP Review Sonraki Makale
Konu İle İlgili Soru, Görüş ve Öneriler